Vakantie met je paard op de Veluwe

Met je paard naar de Veluwe!

Met je paard op vakantie en samen overnachten en genieten van de prachtige natuur op de Veluwe. Dat kan bij Villa Viola, ons prachtige vakantiehuis in Epe. Ontspannen en veilig rijden over een overzichtelijk knooppuntennetwerk van ruiterpaden en na afloop genieten van een aangenaam en comfortabel vijfsterren gastenverblijf met stalling en onbeperkte weidegang voor je paard om de hoek. Dit is de ideale manier voor het overnachten met je paard.

Villa Viola ligt aan de bosrand vlakbij ligt het natuurgebied de Renderklippen. Het vakantiehuis heeft uitzicht op de tuin, het bos, en de weiden. Je paard logeert bij WoudStee op 200 meter afstand. Je hebt de beschikking over paardenstallen en royale weides. WoudStee beschikt over 12 ruime boxen standaard voorzien van een vlasbodem.

Vanaf WoudStee rijdt je met je paard(en) direct de bossen in. Je hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken en bent meteen in het bos. De paardenstal grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden. Alle ruiterpaden zijn gemarkeerd met knooppuntenbordjes, zodat je de mooiste routes rijdt en altijd weet waar je je bevindt. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde. Ook ligt WoudStee aan de Renderklippen Fietsroute tussen knooppunt 61 en 95. Deze route verbindt Heerde, Oene en Epe en heeft onderweg veel interessante afstappunten.

Natuurlijk kan je zelf ontspannen overnachten in onze exclusieve woning die in de Veluwe gelegen ligt. Je hond is van harte welkom in het geheel omheinde huis. Kortom, een heerlijke paardrij- of fietsvakantie samen met je geliefde viervoeter begint bij Villa Viola in Epe: een prachtig gelegen woning met carport op een royaal perceel eigen grond van 500 m². Zeer rustig gelegen aan de rand van het kleinschalige bungalowpark schuin tegenover WoudStee, waar je paard logeert in het prachtig bosgebied tussen Heerde en Epe. Het is vrij gelegen in het prachtige bosgebied. Hier kunt u genieten van rust en de prachtige bossen met wandel-, ruiter- en fietspaden om de hoek.

Je paard(en) staan bij WoudStee op stal en in de wei en de verzorging hiervan nemen de eigenaren van WoudStee voor hun rekening. Wil je gebruik maken van de stallen, neem dan contact met ons op, dan checken wij de beschikbaarheid van de stallen voor u.