Omgeving

Geniet van alle rijkdom die de Veluwe te bieden heeft!

Welkom in Epe!

De gemeente bestaat uit de vier dorpen, Epe, Emst, Oene en Vaassen. Al deze dorpen hebben hun eigen identiteit maar staan alle vier bekend om hun gastvrijheid. In de gemeente worden veel evenementen georganiseerd zoals het Schaapscheerdersfeest, de Eper paardenvierdaagse, Jazz comes to town, Vaasaqua en het Oener koefeest.

De natuurgebieden De Dellen, de Renderklippen en het schitterende IJssellandschap bieden u een afwisselend decor waarin u urenlang kunt fietsen en wandelen. Ook ligt een groot gedeelte van Kroondomein het Loo in de gemeente Epe. In dit gebied kunt u onder leiding van een natuurgids een wandeling maken om op zoek te gaan naar herten en zwijnen.

Daarnaast zijn er veel attracties in de gemeente Epe zoals Kasteel Cannenburch, Museumboerderij Hagedoorns Plaatse, Kinderboerderij De Koperen ezel en Recreatiepark het Smallert. Ook kan er indoor gespeeld worden bij Heggies Speelschuur in Emst.

In de gemeente Epe kunt u ook gezellig winkelen, er is een uitgebreid winkelaanbod met zowel landelijke ketens als leuke lokale winkels. Ook voor een hapje en drankje kunt u prima terecht in alle vier de dorpen.

Wij verwelkomen u graag in Epe! Zie alle activiteiten op VVV EPE